Tehopuhdistusaine rasvalian poistoon.
Plano Groffi emäksinen tehopuhdistusaine kasvi- ja eläinperäisen rasvalian puhdistamiseen.
Sopii erinomaisesti lian poistoon saniteetti- ja muissa kosteissa tiloissa ( uimahallit, saunat) sekä elintarviketeollisuudessa ja ammattikeittiöissä.
Sopii sekä käsi- että konemenetelmiin.
pH 12.

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Puhdistusaine ruoste-, kalkki-, virtsakivi- ja mineraalisaostumien poistoon.
Plano Hapan sopii kivi-, posliini-, teräs- ja kaakelipinnoille.
Soveltuu myös saunan lauteiden ym. käsittelemättömien puupintojen puhdistukseen.
Ei sovellu maalatuille, vahatuille eikä emaloiduille pinnoille.
pH 2.

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Odorclean irrottaa tehokkaasti rasvaa ja säännöllisesti käytettynä ehkäisee putkistojen
tukkeutumisen. Odorclean on erikoisaine paikkoihin, joissa haju on ongelma mm. liha- ja
kalanjalostuslaitokset, jätevedenpuhdistamot, saniteetti tilat sekä jäteastioiden ja viemäreiden
puhtaanapitoon.Odorclean on biologisesti hajoava tuote, jota on turvallista käyttää.
pH 6,5 (käyttöliuos).

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Plano Quick Cleaner on käyttövalmis yleispuhdistusaine kaikkien vettä ja emäksiä sietävien
pintojen puhdistukseen.
Poistaa tehokkaasti rasvatahroja ja sormenjälkiä kovilta ja kiiltäviltäpinnoilta.
Tuote jättää pinnale likaahylkivän näkymättömän kalvon.
Sopii lasipintojen puhdistukseen.
pH 8.

Pakkauskoot: 6*500ml spray
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
ColorTex on geelimäinen pyykinpesuaine, värillisien vaatteiden konepesuun, pesulämpötiloissa   30-60 oC. Pyykinpesussa tulee noudattaa vaatevalmistajien antamia pesuohjeita. ColorTex pyykinpesugeeliä ei saa käyttää pesuohjelmissa, jotka on tarkoitettu villa- tai silkkivaatteiden pesua varten.

Pesugeeli sisältää vaatteen värejä suojaavaa ainetta ja entsyymejä. Koostumus sisältää myös vedenpehmennintä, joka auttaa välttämään kalkin kertymistä pesukoneeseen. Tuote ei sisällä huuhteluainetta, valkaisuainetta, zeoliittia, fosforiyhdisteitä eikä väriaineita. Miedosti hajustettu.

Pakkauskoot: 5*2L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
MopTex on geelimäinen pyykinpesuaine, siivoustekstiilien konepesuun, pesulämpötiloissa     40-95 oC. Tuote soveltuu myös käytettäväksi elintarvikealalla, jossa käytetään siivoustekstiileitä.

Tuote ei sisällä huuhteluainetta, valkaisuainetta, zeoliittia, fosforiyhdisteitä eikä väriaineita. Pesugeeli on helposti huuhdeltavissa pois, mopeista tulee pesun jälkeen pehmeän ja raikkaan näköisiä.

Pakkauskoot: 5*2L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Viemäritukosten avaamiseen tarkoitettu valmiste.
Hajottaa tehokkaasti rasva-, saippua- ja ruokajäänteitä viemärijärjestelmissä.
Desinfioi ja poistaa epämiellyttävän hajun.

Pakkauskoot: 15*550g.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Kalkkikertymien, ruosteen ja virtsaaine kertymien poistamiseen WC istuimista ja pisoaareista, näiden puhdistamiseen ja raikastamiseen.
pH 1.

Pakkauskoot: 8*0,75L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
200–300 ml tuotetta kaadetaan viemärijärjestelmään. Annetaan vaikuttaa 1–2 tuntia, sitten huuhdellaan kuumalla vedellä. Vaikeamman tukoksen yhteydessä annetaan vaikuttaa koko yön, huuhdellaan. Tukosten ehkäisemiseksi käytetään säännöllisesti 1–2 kertaa kuukaudessa. Ei saa käyttää samanaikaisesti muita kemikaaleja tai muita lisäaineita. Vältettävä tuotteen joutumista alumiinipinnoille
pH 14

 Pakkauskoot: 12*1L; 3*5L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Plano Glass Cleaner on käyttövalmis puhdistusaine erityisesti lasille, peileille, teräkselle ja muille kiiltäville pinnoille. Sopii myös kovien kalustepintojen päivittäiseen puhdistamiseen.
pH 8

Pakkauskoot: 6*500ml spray; 3*5L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Veteen dispergoituva vaahdon muodostumista estävä aine.
Soveltuu hyvin teollisuudessa ja kammio- ja tunnelityyppisiin osienpesukoneisiin, jäteveden-puhdistamoihin sekä siivouksessa vesi-imureihin ja yhdistelmäkoneisiin.
Annostellaan suoraan likavesisäiliöön 1-3ml /1L estämään vaahdon muodostumista.

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Erikoispuhdistusaine tasopinnoille ja lattiapintojen säännölliseen ylläpitohoitoon. Jättää pesun jälkeen erittäin puhtaan ja kiiltävän pinnan. Matalavaahtoisena soveltuu hyvin yhdistelmäkonekäyttöön ja painehuuhtelulaitteisiin. Erittäin tehokas sähköisesti kiinnittyneen hiukkaslian poistoon esim. noki. Tehoaa hyvin öljy- ja rasvalikaan. Pesun jälkeen pinta on kirkas ja vettä hylkivä. Tuote on kasviöljyjohdannainen ja biologisti hajoava sekä liuotinvapaa.

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L; 25L; 
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Prodifa- Urinaalitabletit 3in1 puhdistavat, ehkäisevät epämiellyttävien hajujen ja kalkin muodostumista pisuaarin.3in1 Urinaalitabletit ovat ympäristöystävällisiä.Puhdistaa jokaisella huuhtelukerralla ja liukenevat kokonaan.Helpottaa urinaalien puhtaanapitämistä ja ylläpitää raikkaan tuoksun pitkän aikaa.3in1 tabletit eivät sisällä fosfaatteja (kemiallisia suoloja) eikä niillä ole entsymaattista vaikutusta.

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Urinaaliritilä sisältää 3in1 tabletin joka raikastaa, puhdistaa tehokkaasti pisuaaria ja ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista.Urinaaliritilässä oleva 3in1 tabletin entsyymit ehkäisevät tehokkaasti kalkin ja lian muodostumista.Ritilä on valmistettu siten, että se pysäyttää vierasesineiden pääsyn viemäriin (tupakan, paperin, purukummin yms.)

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Plano Glue Off sisältää orgaanisia liuottimia, jonka ansiosta poistaa tehokkaasti etiketeistä ja teipeistä jääneet liimajäljet.

Pakkauskoot: 12*500ml spray

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Sopii kaikenlaisten mattojen, tekstiilipintojen pehmeiden kalusteiden ja auton istuinten koepesuun.
pH 9.5

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5l
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Erikoispesuaine maalien ja maalitöhryjen poistamiseen pesunkestäviltä pinnoilta.           Plano Graffiti removerin geelimäisen koostumuksen ansiosta tuote  pysyy erinomaisesti esim. puhdistettavilla pystysuorilla pesupinnoilla.Tuote on mieto tuoksuinen.

Pakkauskoot: 6*1L; 3*5L
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Käyttövalmis Plano Clean Bathroom 500ml,  soveltuu suihkukaappien, pesualtaiden ja hanojen sekä keraamisten, että lasitettujen pintojen puhdistamiseen.  Plano Clean Bathroom poistaa tehokkaasti puhdistettavilta pinnoilta saippuajäämät, vesitahrat ja kalkkikertymät. Tuote on ympäristöystävällinen tuote, ecolabel.

Pakkauskoot: 6*500ml

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Käyttövalmis Plano Clean Kitchen 500ml, keittiön puhdistusaine. Plano Clean Kitchen soveltuu kaikkien vettäkestävien pintojen puhdistamiseen, kuten ruostumaton teräs, työtasot, keraamiset liedet, lasipinnat jne.       Plano Clean Kitchen poistaa helposti rasvan ja muun lian. Puhdistaa pinnat jälkiä jättämättä ja jättää huoneeseen miellyttävän raikkaan tuoksun. Tuote on ympäristöystävällinen tuote, ecolabel.

Pakkauskoot:
6*500ml
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Puhdistusvoide vaikeasti pinttyneen lian poistamiseen erilaisista
pinnoista keittiössä (ml. keraaminen liesitaso), kylpyhuoneessa ja muualla.
Tuotteen pH 9,5

Pakkauskoot: 6oog*12; 1L*6
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Emäksinen puhdistusaine palaneen lian poistamiseen. Uunien, grillien, mikroaaltouunien ja liesien sekä ruostumattomasta teräksestä, tulenkestävästä lasista ja keraamisesta materiaalista valmistettujen paisto- ja keittoastioiden puhdis[1]tamiseen. Sopii käytettäväksi myös elintarvikkeita käsittelevissä yrityksissä. Biohajoavat pinta-aktiiviset aineet yhdessä emäksen kanssa poistavat tehokkaasti palaneen lian ja hiiltyneet paistojäämät. Miellyttävän tuoksuinen. Ei sovellu lakattujen, maalattujen ja alumiinisten pintojen puhdistamiseen.

Pakkauskoot: 6*500ml; 3*5L
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Erikoispuhdistusaine kuulakärkikynien, tussien ja leimajälkien sotkujen ja tahrojen poistoon. Käyttökohteena ovat pinnat joissa tarvitaan kuulakärkikynien, tussien ja leimajälkien sotkujen ja tahrojen poistoa esim. päiväkodeissa ja kouluissa pöytäpinnoilta, tussi-ja valkotaulujen puhdistukseen ja liimajälkien poistoo.

Pakkauskoot: 6*500ml
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote