NORDIC KAIKEN KALUSTON TEHOPESU
on liuotin, silikoni ja fosfaatti vapaa mm. kaiken ajokaluston, trailereiden, veneiden, työkoneiden, pressujen, osien, autotallien, hallien ja työtilojen pesuun ja puhdistukseen tarkoitettu ympäristö- ja käyttäjäturvallinen, biohajoava pesuainetiiviste. Erinomianen erikoispesuaine myös muissa vettä kestävissä ulko- ja sisäkohteissa.
Pesun jälkeen pinta on kirkas ja vettä hylkivä.
Tuotekortti
Tehokas tiiviste kemiallisiin käymälöihin, septitankkeihin, ympärivuotiseen käyttöön. Sopii karavaanareille matkailuautohin ja -vaunuihin, veneisiin, mökkikäyttöön sekä kannettaviin vessoihin.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

Nordic-tuoteperheen uutuustuotelanseeraus on NORDIC De-Icer 500ml sumutinpullo - Jäänpoistoaine                                                  Sulattaa jäätyneet lasit helposti. Poistaa jään nopeasti jättäen lasin kirkkaaksi ja viiruttomaksi.  Helpottaa myös poistamaan jäät pyyhkijöistä, ajovaloista sekä peileistä. Turvallinen pyyhkijöille ja tiivisteille.                                                   NORDIC De-Icer on tarkoitettu ohuen jääpeitteen sulattamiseen lasipinnoilta. Poistaa jään nopeasti jättäen lasin kirkkaaksi ja viiruttomaksi. Ei vahingoita ajoneuvon maali-, kumi-, muovi- ja lasipintoja. Helpottaa poistamaan jäät, tuulilasinpyyhkijöistä, peileistä, ajovaloista ja ovilukoista.  Muodostaa likaa, vettä ja jäätymistä estävän kalvon halutulle pinnalle. 

Tuotekortti

ULTRA ZERO WATER on lasi-, ikkuna-, peili- ja muiden kovien pintojen 100% kemikaalivapaa puhdistus- ja kirkastusaine. ULTRA ZERO WATER on tehokas yleispuhdistaja kaikille koville pinnoille mutta ennen kaikkea puhdistaa lasi-, peili-, akryli/kovamuovi-, rst- ja kiiltävät metallipinnat säihkyvän kirkkaiksi.


Tuotekortti