NORDIC G11 jäähdytinnestetiiviste bensiini- ja dieselmoottoreihin. Sopii kevyelle sekä raskalle kalustolle ja työkoneisiin. Soveltuu moottoreille, joissa käytetään alumiini-, muovi- ja kevytmetalliseoksia. Sopii moottoreille, joissa on käytetty valurautaa, kuparia, terästä, messinkiä ja juotoksia. Suojaa järjestelmää jäätymiseltä, ruostumiselta sekä syöpymiseltä. Ei vahingoita kumiosia. 

Pakkauskoot: 3L(180); 10L(60); 200L
Tuotekortti

Pitkän käyttöiän omaava, käyttövalmis jäähdytinneste. Käyttöikä jäähdytysJärjestelmissä 5 vuotta. Sopii kaikkiin nykyaikaisiin alumiini ja muita kevytmetalleja sisältäviin jäähdytysjärjestelmiin.                                                 HUOM! Ei saa sekoitaa perinteisten jäähdytinnesteiden kanssa.   

Pakkauskoot: 1L (540)   

Tuotekortti
NORDIC MULTI Longlife, jäähdytinneste on tarkoitettu täyttönesteeksi bensiini- ja dieselmoottoreihin ympärivuotiseen käyttöön, kevyen että raskaan kaluston jäähdytinjärjestelmissä. Soveltuu nykyaikaisiin moottoreihin ja jäähdytinjärjestelmiin (v.2005-), joissa käytetään perinteisten materiaalien ohella alumiinia, sekä muovi- ja muita kevytmetalliseoksia. Tuote suojaa jäähdytinjärjestelmän jäätymiseltä ja estää ruostumisen sekä syöpymisen. Ei vahingoita kumiletkuja eikä tiivisteitä. 

Pakkauskoot: 3L(180); 10L(60); 200L
Tuotekortti

Pitkän käyttöjän omaava, käyttövalmis jäähdytinneste. Käyttöikä jäähdytysJärjestelmissä 5 vuotta. Sopii kaikkiin nykyaikaisiin alumiini ja muitakevytmetallejasisältäviin jäähdytysjärjestelmiin.                                              HUOM! Ei saa sekoitaa perinteisten jäähdytinnesteiden kanssa.


Pakkauskoot; 1L(540); 3L(180); 10L(60); 200L

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Soveltuu kaikkiin nykyaikaisiin alumiinia ja muita kevytmetalleja sisältviin henkilö-ja raskaanliikenteen mootoreihin ja jäähdytysjärjestemiin, moottoripyöriin, koneisiin sekä vanhempiin automalleihin.

Pakkauskoot; 1L(540); 3L(180); 10L(60); 200L
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
NORDIC EV-Coolant on uuden sukupolven, käyttövalmis long-life, sähköautojen ja Plug in hybridi-autojen jäähdytys-ja lämmönsiirtoneste.
HUOM! Tarkoitettu vain sähköautoille. Ei saa sekoittaa muiden jäähdytysnesteiden kanssa.

Pakkauskoot: 1L(540); 5L(108); 200L
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Nordic Longlife-pitkän käyttöiän jäähdytinnestetiiviste. Käyttöikä jäähdytysjärjestelmässä 5 vuotta. Sopii kaikkiin nykyaikaisiin alumiini-ja muita kevytmetalleja sisältäviin jäähdytysjärjestelmiin. 
HUOM! Ei saa sekoittaa perinteisten jäähdytinnesteiden kanssa. Käyttä tislattua vettä sekoittaessa jäähdytinnestettä. Täyttää Volvo VCS standardin (Volvo STD 418-0001)

Pakkauskoot: 1L(540); 3L(180); 10L(60); 200L
Tuotekortti
Nordic Jäähdytinneste -36C.Pitkän käyttöiän omavaa, käyttövalmis jäähdytinneste. Käyttöikä jäähdytysjärjestelmässä 5 vuotta. Sopii kaikkiin nykyaikaisiin alumiini-ja muita kevytmetalleja sisältäviin jäähdytysjärjestelmiin.
HUOM! Ei saa sekoittaa perinteisten jäähdytinnesteiden kanssa.  Täyttää Volvo VCS standardin (Volvo STD 418-0001)

Pakkauskoot: 1L(540); 5L(108); 
Tuotekortti