NORDIC G11 jäähdytinnestetiiviste bensiini- ja dieselmoottoreihin. Sopii kevyelle sekä raskalle kalustolle ja työkoneisiin. Soveltuu moottoreille, joissa käytetään alumiini-, muovi- ja kevytmetalliseoksia. Sopii moottoreille, joissa on käytetty valurautaa, kuparia, terästä, messinkiä ja juotoksia. Suojaa järjestelmää jäätymiseltä, ruostumiselta sekä syöpymiseltä. Ei vahingoita kumiosia. 
Tuotekortti

Pitkän käyttöiän omaava, käyttövalmis jäähdytinneste. Käyttöikä jäähdytysJärjestelmissä 5 vuotta. Sopii kaikkiin nykyaikaisiin alumiini ja muita kevytmetalleja sisältäviin jäähdytysjärjestelmiin.                                                   HUOM! Ei saa sekoitaa perinteisten jäähdytinnesteiden kanssa.      

Tuotekortti
NORDIC MULTI Longlife, jäähdytinneste on tarkoitettu täyttönesteeksi bensiini- ja dieselmoottoreihin ympärivuotiseen käyttöön, kevyen että raskaan kaluston jäähdytinjärjestelmissä. Soveltuu nykyaikaisiin moottoreihin ja jäähdytinjärjestelmiin (v.2005-), joissa käytetään perinteisten materiaalien ohella alumiinia, sekä muovi- ja muita kevytmetalliseoksia. Tuote suojaa jäähdytinjärjestelmän jäätymiseltä ja estää ruostumisen sekä syöpymisen. Ei vahingoita kumiletkuja eikä tiivisteitä. 
Tuotekortti

Pitkän käyttöjän omaava, käyttövalmis jäähdytinneste. Käyttöikä jäähdytysJärjestelmissä 5 vuotta. Sopii kaikkiin nykyaikaisiin alumiini ja muitakevytmetallejasisältäviin jäähdytysjärjestelmiin.                                              HUOM! Ei saa sekoitaa perinteisten jäähdytinnesteiden kanssa.

Tuotekortti